Op aanvraag
Soort vermelding:
Invaller
Niveau:
Zeer ervaren
Aanbod Type:
Per direct beschikbaar!

Allround muzikant op gitaar, basgitaar en toetsen.

Iets over mij

Toen ik tien was, zag ik mijn oom voor het eerst gitaar spelen. Destijds deed hij wat “Shadows” -dingen. Vanaf die dag wist ik dat ik muzikant zou worden. Omdat ik niet wist waar ik moest beginnen en hoe het mogelijk was om aantekeningen te maken op een gitaar, werd ik per ongeluk drummer. In die dagen was het gemakkelijk. Je hoefde maar met twee stokken op de drums te slaan. Je zou veel kunnen doen met een vierkwartsmaat blues-gebaseerd tempo.

Maar al snel ontdekte ik dat dit niet creatief genoeg was. Dus begon ik mezelf gitaar te leren spelen. Op mijn vijftiende begon ik mijn eerste band. Dit was het begin van mijn muzikale ervaringen. Ik raakte meer bekend met technieken en muzikanten. Zodra ik klaar met school werd ik een gitarist voor lokale bands.

Naast mijn dagelijkse baan speelde ik in het weekend om meer geld te verdienen en in 1980 kreeg ik alle apparatuur om mijn eigen studio te beginnen. Helaas bestonden de computers en sequencers op dat moment niet, dus moest ik de instrumenten realtime op tape spelen.

Hier heb ik de knowhow van de theoretische en praktische aspecten van muziek opgedaan. Ik heb mezelf aangeleerd om de basgitaar en keyboards spelen. Ik ontdekte geweldige muzikanten in de wereld en kocht al hun platen. Begon boeken te lezen over technieken en loopjes. Ben meer verliefd geworden op Jazz, Funk, Rock en Rhythm and Blues. Ik beschikte over een allround capaciteit aan stijlen en technieken. Deed wat studio en jam sessies en deed veel freelance klussen.

Maar tijdens dit alles kreeg ik altijd dezelfde feedback als: “Heb je muziekles gehad”, “Heb je de muziekuniversiteit gehad”, “Ben je een professional”, “Waar heb je zo leren spelen”, “Welke muziekschool ging je naar “. Natuurlijk heb ik ‘iets’ geleerd op lokale muziekscholen, maar dat was alleen hoe ik noten moest lezen en hoe ik ze moest interpreteren.

Dus begon ik een methode te bedenken om muziek te leren, in het bijzonder gitaar en keyboard. Naar mijn mening: de gitaar te spelen of het toetsenbord is een opeenvolging systeem. Je moet alleen de eenvoud van de twaalf verschillende tonen zien en hoe je ze op een gitaar en keyboard kunt gebruiken. Het hele idee is erg logisch. Met andere woorden; als je erachter komt wat voor wortel je bent, weet je de rest. Elke wortel heeft zijn eigen reeks noten / tonen.

Vanwege de computers, die in 1990 een belangrijke intrede deden, ging ik terug naar school om de graad van Software Engineer te halen. Terwijl de computer de nummer één werd van mediacommunicatie, ga ik op zoek naar een manier om mijn knowhow aan andere mensen te geven. Ik moest een eenvoudige methode ontwikkelen waarin iedereen kon begrijpen hoe hij gitaar of keyboard moest spelen zoals ik deed.

Dat is de reden waarom ik uiteindelijk CIC en een aantal andere interactieve toepassingen die zijn gemaakt om muziek te maken. Tegenwoordig geef ik gitaarles in gitaarclubs en geef zelfs alle trucs uit handen aan iedereen die zo snel mogelijk wil spelen.

Bijzonderheden

Conservatorium
Eigen backline
Ervaring met Radio & TV

Invalklus plaatsen

Wilt u ook uw klus plaatsen, maar wilt u eerst weten wat er dan eigenlijk gebeurt?

Eigen vervoer
Ervaring met Radio & TV
Factureren mogelijk
Soort vermelding:
Invaller
Categorie:
Muzikanten
Subcategorie:
Gitarist
Aanbod Type:
Per direct beschikbaar!
Woonplaats:
1911 Uitgeest, Nederland
Niveau:
Zeer ervaren
Ingelogde gebruikers zien alle contactgegevens. Maak een account aan of log in…
Profiel ID #17181

Stuur een bericht

  Rollo Walian
  Rollo Walian
  Invaller
  Ingelogde gebruikers zien alle contactgegevens. Maak een account aan of log in…

  Gerelateerde vermeldingen

  Een vervanger vinden voor je klus is nu heel makkelijk. Door een snelgroeiende database met vakmensen van alle niveaus door heel Nederland, is er altijd een geschikte invaller bij jou in de buurt.
  © 2020. Alle rechten voorbehouden. Invalklus.nl is een product van Multi Stage - Privacy beleid